Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα
ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ . - SAMBO HELLAS HI TECH Electronics. - Αντιπροσωπεία- Εισαγωγές θυροτηλεοράσεων,θυροτηλεφώνων .Πώληση Χονδρική Λιανική. Μελέτες – Εγκαταστάσεις.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 Η παρούσα πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου») αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής  Sambo Helas(εφεξής «Ιστοσελίδα/Εφαρμογή»).Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγονται από Sambo Hellas κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων  των επισκεπτών / χρηστών / μελών από την Sambo Hellas.Εάν ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να μην προβεί στη διαδικασία εγγραφής και τη δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή ή να ακολουθήσει την Διαδικασία Εξαίρεσης.Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών /χρηστών / μελών της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/ και την ιδιοκτησία της Sambo Hellas.Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας /εφαρμογής διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους. Η Sambo Hellas . (Γρυπάρη 56 Καλλιθέα- Αθήνα , ΤΗΛ.:  2109512191, 2109588732) θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας/εφαρμογής  που θα έρθουν σε γνώση της, λαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Συνεπώς, τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο ή/και τις αρμόδιες Αρχές. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών εκ μέρους της Sambo Hellas θα λαμβάνει χώρα για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς ή ιστορικούς, καθώς και για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της, προς τούτο δε ο χρήστης παρέχει τη συγκατάθεσή του, η οποία τεκμαίρεται ότι υφίσταται δια μόνης της χρήσης της ιστοσελίδας / εφαρμογής και η οποία συγκατάθεση ισχύει και για τυχόν επεξεργασία των δεδομένων του χρήστη από συνδεδεμένες με την Sambo Hellas επιχειρήσεις ή ιδιώτες . Εφόσον δεν ληφθεί αντίθετη εντολή, η Sambo Hellas δικαιούται να κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και για λόγους διαφημιστικής προβολής και προώθησης από απόσταση των προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και αυτών των συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων ή ιδιωτών. Σε περίπτωση διόδευσης των χρηστών της ιστοσελίδας/εφαρμογής  της Sambo Hellas σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners), η Sambo Hellas δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα έχει σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ν. 2472/1997, να γνωρίζει εάν αυτά αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας. Επιπλέον, έχει το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 Ν. 2472/1997, να προβάλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν.Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με εταιρείες στατιστικών (webmobile app statistics) για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πως η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή χρησιμοποιείται και για την καταγραφή στατιστικών όπως η συχνότητα επισκέψεων και η διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα. Συνεργαζόμαστε με διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα τρίτων, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με την Ιστοσελίδα /Εφαρμογή. Διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα χρησιμοποιούν ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, το μοναδικό αναγνωριστικό ταυτοποίησης της συσκευής του χρήστη ή/και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Για την προστασία της ανωνυμίας των πληροφοριών, χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης για να εξασφαλίσουμε ότι τρίτα μέρη δεν μπορούν να διασταυρώσουν την ταυτότητα φυσικών προσώπων. Οι Συνεργάτες ενδέχεται επίσης να συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με άλλες ιστοσελίδες / εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει / κατεβάσει, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, άλλα και μη ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, προκειμένου να προβάλουν στοχευμένες διαφημίσεις εντός της Ιστοσελίδα / Εφαρμογής και αλλού. Κρυπτογραφημένες πληροφορίες που έχετε δώσει ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε εταίρους μας και να συνδυαστούν με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης ή διαφήμισης. Οι συνεργάτες μας δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που μεταβιβάζουμε σε αυτούς και έχουν συμφωνήσει να τηρούν τους κανόνες που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία.Οι χρήστες που επιθυμούν να εξαιρεθούν θα πρέπει να ακολουθήσουν τις  διαδικασίες.

Εγγραφή στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή

Για τη δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, ο επισκέπτης πρέπει να δηλώσει το ονοματεπώνυμο του, ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Κατά τη διαδικασία εγγραφής, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει επιπλέον προαιρετικές πληροφορίες, αν και εφόσον το επιθυμεί, όπως περιοχή διαμονής, ημερομηνία γέννησης, φύλο, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ. Μετά την εγγραφή, τα παραπάνω στοιχεία λογαριασμού είναι δυνατό να προβάλλονται / τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη / μέλος με χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης ή κατόπιν επικοινωνίας σχετικού αιτήματος προς την  Sambo Hellas.

Καταγραφή κλήσεων

Η Sambo Hellas έχει το δικαίωμα να ηχογραφεί τις τηλεφωνικές κλήσεις από και προς το τηλεφωνικό της κέντρο,προκειμένου να διασφαλίζει καλύτερη ποιότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς οι ηχογραφημένες κλήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του προσωπικού της Sambo Hellas και για την επίλυση τυχόν αποριών που προκύπτουν από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν οι χρήστες της.

 COOKIES

Η Ιστοσελίδα/Εφαρμογή είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη κατά την περιήγηση του σε αυτήν αλλά και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποστέλλονται στον υπολογιστή ενός χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του επισκέπτη / χρήστη αλλά δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της  Sambo Hellas για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι εν λόγω υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύει τη λήψη όλων των cookies ή να τον ειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie. Ωστόσο, επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ)του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή,αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την Sambo Hellas ,εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρήστης / μέλος μπορεί να επικοινωνήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση με την Sambo Hellas προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του καθώς και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, η Sambo Hellas ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη / μέλος να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. Επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στην Sambo Hellas οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού. Η Sambo Hellas λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και έχει υιοθετήσει διαδικασίες οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που ο χρήστης / μέλος παρέχει μέσω της Ιστοσελίδας, για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Τα στοιχεία αυτά διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης

 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Sambo Hellas διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Η παρούσα πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορούν τις Ιστοσελίδες και εφαρμογές :www.sambo.gr   ,www.gogalis.gr    ,  www.2easy.com.gr

 IOS APP   Sambo Hellas   και Google APP  Sambo Hellas

Η Εφαρμογή Sambo Hellas μπορεί να έχει πρόσβαση σε:

Ιστορικό συσκευής και εφαρμογών,  ανάκτηση εκτελούμενων εφαρμογών ,   ανάγνωση ευαίσθητων δεδομένων αρχείου καταγραφής

Τοποθεσία

·         πρόσβαση σε επιπλέον εντολές παρόχου τοποθεσίας

Τηλέφωνο

·         αναδρομολόγηση εξερχόμενων κλήσεων

·         ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου

Φωτογραφίες/Μέσα/Αρχεία

·         πρόσβαση σε σύστημα αρχείων αποθηκευτικού χώρου USB

·         ανάγνωση περιεχομένου αποθηκευτικού χώρου USB

·         τροποποίηση ή διαγραφή περιεχομένου αποθηκευτικού χώρου USB

Αποθηκευτικός χώρος

·         ανάγνωση περιεχομένου αποθηκευτικού χώρου USB

·         τροποποίηση ή διαγραφή περιεχομένου αποθηκευτικού χώρου USB

Φωτογραφική μηχανή

·         λήψη φωτογραφιών και βίντεο

Μικρόφωνο

·         εγγραφή ήχου

Πληροφορίες σύνδεσης Wi-Fi

·         προβολή συνδέσεων Wi-Fi

Αναγνωριστικό συσκευής και πληροφορίες κλήσεων

·         ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου


Άλλο

·         κλείσιμο των άλλων εφαρμογών ,δημιουργία ψευδών πηγών τοποθεσίας για δοκιμή,προβολή συνδέσεων δικτύου,ανάγνωση στατιστικών στοιχείων μπαταρίας

σύζευξη με συσκευές Bluetooth,αποστολή εκπομπής sticky,αλλαγή ρυθμίσεων προβολής συστήματος,να επιτρέπεται η λήψη πολλαπλής διανομής Wi-Fi,σύνδεση και αποσύνδεση από το Wi-Fi,πλήρης πρόσβαση στο δίκτυο,κλείσιμο των άλλων εφαρμογών.

αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου,εκτέλεση κατά την έναρξη,σχεδίαση πάνω σε άλλες εφαρμογές,έλεγχος δόνησης,παρεμπόδιση μετάβασης της συσκευής σε κατάσταση αδράνειας,τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος.